Pim Poep Kak Schijt
Pim Poep Kak Schijt

Column Pim: POEP KAK SCHIJT

Nooit hardop zeggen dat het goed gaat. Vanmorgen vroeg Nina wanneer we naar papa in Spanje gaan. ‘‘O My God! Over twee weken pas???’’ Als een diva draaide ze zich om. Op weg naar school zweeg ze.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 56. Alle afleveringen lees je hier.

WTF?!

Het is nu middag, schoolpleintijd. Moos trekt aan mijn jas. ‘‘Stomme poepjas!’’ Koen rent rondjes en zingt: ‘‘Nijntje, springt voor een treintje!’’ Huh? Waar leren ze dat? Ik grijp in met strenge blik. ‘‘Stomme kakmama!’’ What the fuck? Dit doen alleen andere kinderen, toch niet de mijne? Klotsoksels. Nina komt aanlopen, dumpt haar tas voor mijn voeten: ‘‘Ik speel bij Vlinder, want haar vader is gewoon thuis.’’ Ze loopt weg. ‘‘Ho, jongedame! Kom jij eens hier.’’

Lees ook Pim: Roze Tulp

Mamaschijt..

Intussen maken Koen en Moos elkaar van kant met Spidermanrugtassen. Er klapt een broodtrommel kapot. ‘‘Genoeg! Hier komen! Alle drie.’’ Leuk ook, al die kijkende ouders. ‘‘Mamaschijt!’’ De druppel. Mijn vingers klemmen hard om Koens bovenarmpje. Dan tikt er iemand op mijn rug.

‘Vrolijke vrouw ben je..’

‘‘Ze willen afspreken’’, zegt een mannenstem. ‘‘Dat kan me nu even geen poep-kak-schijt schelen. Volgende keer!’’, snauw ik zonder om te kijken. De ogen van de kinderen groot. ‘‘Vrolijke vrouw ben je.’’ Wat is dat nou weer voor opmerking? Ik draai me om. ‘‘Anton, vader van Vlinder. Andere keer dus?’’ Mijn blik is vernietigend denk ik, hij loopt weg. Goeie schoenen, dat wel. Nina komt tegen me aan staan. ‘‘Ik mis papa.’’ Arm meisje toch. ‘‘Ja. Ik ook. Kom. We gaan poepkoekjes bakken. Met schijtrozijntjes.’’ Want soms gaat het goed en soms gaat het kak.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Poep Kak Schijt

Lees verder

  • Column Pim: <i> Tuinsetje </i>Column Pim: Tuinsetje Nina moest huilen toen ze Robert op het schoolplein zag staan. Moos zweeg terwijl hij […]
  • Column Pim: <i>Adios</i>Column Pim: AdiosTerwijl Jelle en Dominique ‘‘Afscheid’’ van Volumia karaoken, tettert mijn schoonzus […]
  • Column Pim: <i> Smelt </i>Column Pim: Smelt Waar Nina liefdevol twee zoute dropogen in de sneeuwbal duwde, plakte ik tien centimeter […]