Pim aflevering 64
Pim aflevering 64

Column Pim: Tafelkleedheimwee 

Sinds wanneer zijn ‘primitief en sober’ hip? We zijn hier nu vier dagen. In een dubieuze Spaanse winkel heb ik vier tuinstoelkussentjes en een knalroze tafelkleed gevonden. Ze lagen verstopt en vrolijk gekleurd te wezen achter visnetten.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 64. Alle afleveringen lees je hier.

My saviour

En ook nog een bluetooth-boxje. Ed Sheeran is my saviour. Onderweg zag ik een bord met: Málaga Gastronomy Festival. Kijk, dat hebben we nodig. Maar Robert heeft een draaidag vandaag, ze filmen ergens in the middle of nowhere. En ik maar denken dat we daar al waren. Nina mocht mee en ik speel met Koen en Moos reis-Rummicub. Zonder elven, twaalven en dertienen. ‘‘Zullen we een stad bouwen van de steentjes?’’ Goed plan, Moos. ‘‘Dan maak ik limo voor jullie.’’

Lees ook: Pim: Stof en Erotiek

Ik voel me het tafelkleed

Ik loop naar de keuken (lees: nog geen kwart van het ‘Knoxhult’ Ikeakeukenkastje), maak limo voor mijn helden en voor mezelf een Tinto de Verano. Door een raampje zie ik het knalroze tafelkleed in de stoffige natuur. Nog nooit was een tafelkleed zo eenzaam. Waarom voel ik mij dat tafelkleed? Waarom kan ik niet ook vrij en ongeschoren genieten van stilte en mooi licht? In een slobbershirt. Waarom moeten jurk, scheermes en Ed Sheeran mij redden?

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Blijven zoeken…

Robert wordt fijner van deze primitivo-naturaleza. Stiekem, maar dat geef ik echt niet toe of zo, heb ik heimwee naar m’n koffietent. Naar Netflix. Maar zo oppervlakkig kan ik niet zijn. Nog een week. Blijf zoeken, Pim. Het blootooth-boxje zingt het volgende nummer. Try Again van Chef’special.

Pim - handtekening

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]