Pim aflevering 65
Pim aflevering 65

Column Pim: Pumps & Tapas

Crostini’s, garnalen, salsa, calamares en gehaktballetjes. Ik lik mijn vingers af. Drink. En dans met Roberts voeten onder tafel.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 65. Alle afleveringen lees je hier.

Spaanse taferelen

Ook interessant

Pim: Adios (1)

Column Pim: Adios

We zijn er, hartje Malaga, op het gastronomisch festival. Eindelijk vakantie! Tien meter verderop vermaken de kinderen zich met brooddeeg. Ze verstaan niks van de Spaanse bakker, maar het wordt een reuze brood. Dus stralen ze. En dus ik ook.

Robert kijkt naar me. ‘‘Hier word jij blij van, he?’’ Koekoek. Natuurlijk. ‘‘Hier word ik behoorlijk blij van, ja!’’ Hij fronst, kijkt bezorgd. Ik sta op, kus hem vol op zijn mond, blijf even plakken en ga weer zitten. Het stel naast ons keek mee, dat voelde ik. En nu verdwijnen ze vlug in de menukaart. Die gymnastieken samen al heel lang niet meer.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Geen tijd voor een moeilijk gesprek.

‘‘Gaan wij het redden, Pim?’’ Ik trek een garnaal door de salsa en vraag luchtig wat mijn man bedoelt. Hij begint over onze interesses en ideeën, dat ze nogal zorgelijk uit elkaar beginnen te lopen. ‘‘Zullen we het hier morgen over hebben?’’ Gisteren had ik hier dolgraag een boom over opgezet, toen ik voor de vijftiende keer dat mobiele poeptoilet stond te legen. Maar niet nu. Mama kan en heeft eindelijk haar pumps aan en die zijn niet gemaakt om moeilijk mee te praten. Die zijn gemaakt om mee te dansen! ‘‘Schat, we gaan dansen!’’ Robert weigert. Dat wordt een pittig gesprek. Maar morgen. Niet nu. Do not mess with Pim on pumps. Dan danst ze gewoon keihard alleen.

Pim 65 Pumps & Tapas

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]