Pim 66 Lipglosstalent
Pim 66 Lipglosstalent

Column Pim: Lipglosstalent

Het cruciale relatiegesprek begon ik uiterst rustig. Dat leek me knap en beter. Ik zei eerst iets over knolselderij versus moorkop. Zwetende Rocky versus Angelina. En dat, zolang je elkaar maar blijft proberen te begrijpen, er niks aan de hand hoeft te zijn.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 66. Alle afleveringen lees je hier.

Zonnegroet in m’n nakie

Dus dat hij mee had moeten dansen op het plein in Malaga gisteravond. Om te ervaren waarom ik dàt nou zo bevrijdend vind. Net zoals ik afgelopen week geprobeerd heb deze primitieve stofvlakte te omarmen. Ik heb zelfs op blote voeten een zonnegroet staan doen in m’n nakie.

‘‘En? Wat deed dat met je?’’ Ik zei ‘zonnegroet’, Robert meteen alert. ‘‘Nou… niet zo veel. Behalve dan, dat het in combinatie met seks misschien wel een interessante move zou zijn.’’ Hij zuchtte. Vanaf hier werd de toon minder rustig.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Iets met aardewerk en achterwerk

‘‘Rob, jij denkt dat ik oppervlakkig ben, he? Dat ik niks snap van geestelijke groei, maar alleen maar van een potje lipgloss.’’ Hij neus vleugelde. “Dat denk ik helemaal niet! Je bent een intelligente vrouw, Pim. Maar je teert wel heel erg op die godvergeten consumptiemaatschappij!’’ Er volgde een ordinaire ruzie, waarbij een deel van het Spaanse servies sneuvelde.

Lees ook: Stof & Erotiek

Ik probeerde nog een grapje over aardewerk en achterwerk. Dat bleek te gezellig voor hem. Het is nu tien uur later en we happen zwijgend stof op de veranda. Morgen vliegen de kinderen en ik terug. Robert zal hier zijn diepgaande documentaire afmaken. Ik zal thuis een lipgloss-winkel beginnen. Daar heb ik namelijk ontzettend veel verstand van.

Pim 66 Lipglosstalent

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]