Pim aflevering 71
Pim aflevering 71

Column Pim: Opgeslakt

Was ik maar een Feyenoord-supporter, dacht ik net. Dan was ik gelukkig.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 71. Alle afleveringen lees je hier.

Die kuttige Facebookfoto

Robert belde net, over administratieve dingen en de kinderen. Hoe het met ze gaat. We vroegen niet naar hoe het met ons gaat. Ik wilde natuurlijk enorm vragen naar Emily. En die kuttige Facebookfoto waarop zij met mijn man een potje gelukkig staat te wezen. In Malaga. En waarom ze daar vier weken geleden was.

Lees ook: Pim: #snotsnol

Of… misschien nog steeds is? Ik vroeg het niet. (Suits)Donna zou het namelijk eleganter aanpakken, maar hoe dan? Ook stralend met iemand op de foto? Dominique zegt dat ik mee moet gaan vrijdag, op date. Met haar en een Tinder-hunk. En zijn vriend, mocht ik meegaan.

Ross en Rachel-fase

Maar nu daten? Kan dat? Zo’n Ross and Rachel-fase betekent nog geen Brangelina-einde. Pfff. Ik weet het niet. Zit al aan mijn derde bak koffie. In een dampende tuin, beschenen door de zon die de regen heeft verjaagd. (OMG, ik word helemaal poëtisch, red mij.)

Keira wint

Ha, twee slakken. Gezellig. Het huis van de ene is mooi grijs, het huisje van de ander is glanzend en zilverblauw. Richard Gere versus Keira Knightley, zoiets. Oké, Richard en Keira gaan dit voor mij oplossen. Ik pak de lepel uit mijn koffie en leg deze als finish een meter voor ze. Als Richard wint, ga ik niet. Als Keira wint wel. Slaktechnisch duurt het even, maar dan weet je uiteindelijk wat. Keira wint. Ik ga vrijdag dus op date.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim 71 Opgeslakt

Alle columns van Pim lees je hier.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]