Pim aflevering 72
Pim aflevering 72

Column Pim: Bodyslut

Tonight’s the night. Pim goes op stap en er zijn mannen bij. I’m a slut, ja nou, so what? Maar wat trek ik aan? Jurkje, rokje, spijkerbroek? Pumps, laarzen, sneakers? Haar los? Opgestoken? En wat te doen met de overblijfselen van twee bevallingen, waarvan eentje een tweelingversie.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 72. Alle afleveringen lees je hier.

Correctieslip

Dat je niet denkt dat het makkelijk is, zo’n date. Had ik niet zo’n correctieslip? Ik wroet in lades en vind van alles. Ook een kanten bodystocking. Flashback: hierin probeerde ik maanden geleden de eerste deuken in de relatie mee weg te lebberen. Niet per se gelukt. Ik prop hem weer terug en zoek verder naar de correctieslip.

Gesmeerd en gesnoerd

Of moet ik niks meer willen verhullen? Alleen een oogpotloodje en de buik laten slingeren? Zijn wie ik ben? No way, er moet hier gesmeerd en gesnoerd worden. Hebbes! Jezus, wat zit dat strak. Maar het knapt er wel van op, eerlijk is eerlijk.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

PIEP- appje van Dominique: Wel je mooiste setje aan, hè!- gevolgd door tong-smiley. Hoezo? Er wordt vanavond helemaal niks van m’n lijf gerukt. Koekoek. De beste man gaat eerst maar eens vertellen over zijn lievelingseten.

Oef

Gecorrigeerd worden is niks voor mij. Ik krijg geen lucht in dat ding, man. Uit. Uit. Maar wat nu? De lade met body staart me aan. Toch eens aan mijn moeder vragen of ik misschien zonder ruggengraat geboren ben. Ik vertrek in rode jurk, met daaronder een veel te mooie, kanten body.

Pim 72 Bodyslut

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]