Pim aflevering 73
Pim aflevering 73

Column Pim: iets met rood

Bijzonder veel geplast op de date-avond. Op het toilet deed ik steeds verslag aan Jelle. De twee heren zagen er opgetogen uit bij binnenkomst. Die van Do, Erik, had vooral oren en die van mij, Wester, had vooral een lelijke ribbroek. Maar een ribbroek kun je aan een zwerver geven, oren niet.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 72. Alle afleveringen lees je hier.

Drinkt karnemelk

Mijn eerste indruk van Wester was niet best: ‘Werkt bij plaatselijke boekenwinkel, in bezit van veterdiploma, drinkt karnemelk.’ Maar ik was te snel. Wester werkt bij Apple, in bezit van retrofiets, drinkt rode wijn. Erik was nogal lang van stof over zijn onlangs gemaakte rondreis door Canada. Wester wist zichzelf en mij subtiel uit het gesprek te hoesten en zo konden we het samen gaan hebben over onze lievelingskleuren.

Lees ook: Opgeslakt.

Sexy pose

Van Jelle had ik de opdracht gekregen een flirtmove te maken. Gewoon om te oefenen. Hij schreef: strijk elegant je haar achter een oor en verzit naar sexy pose. Dat leest leuk, maar daar is talent voor nodig. En je moet mij dus niet op commando sexy laten doen, daar komen ongelukken van. Toen ik mijn hand van oor naar tafel verplaatste, raakte ik de rand van mijn wijnglas. En ik drink altijd wit. Altijd.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Lievelingskleur

Behalve die avond. Mijn rode jurk bleek geen redding. Rode wijn zie je. Altijd. Ik kleurde, nog meer rood. Kansloos deppend met servetten vond ik dat het Jelle zijn schuld was. En toen zei Wester: ‘‘Gelukkig is rood mijn lievelingskleur.’’ Misschien was het een briljante zin. Maar ik wilde naar huis. Me eerst maar eens inschrijven voor een date-cursus.

Pim - handtekening

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]