Column Pim: VIN(D) DE PINOT

Voor de lezers die net inschakelen: Mijn man zit in Andalusië. Daar regisseert hij een documentaire over vage mensen in de natuur. Hij doet dat met een groepje makers, waaronder, zo vermoed ik, ene Emily.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 75. Alle afleveringen lees je hier.

Helemaal ruk

Ik heb zelf ingevuld dat ze elkaar spannend vinden, maar weet dat niet zeker. Hij zit daar nog een maand of vier. Jullie begrijpen: helemaal ruk voor de relatie. Intussen zorg ik hier voor onze drie kinderen. En werk ik als actrice. Althans, dat zou leuk zijn. Helaas zijn audities schaars en is het potje geld, verdiend in gloriejaren, best leeg.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Iedereen vindt van alles

En nu vindt iedereen van alles. Mijn vriendin Dominique vindt dat ik moet scheiden en een nieuwe vent aan de haak moet slaan. Mijn moeder vindt dat ik een grote-mensen-baan moet zoeken. Iets met regelmaat en achter een balie. Mijn kinderen vinden me zonder papa zielig. Mijn homovriend Jelle vindt dat ik, zolang Robert weg is, vooral plezier moet maken en me kapot moet daten. Zijn knappe vriend en choreograaf James vindt dat ik op dansles moet. Siem van de koffietent vindt dat ik er beroerd uitzie. Katja Schuurman vindt haar borstvergroting de beste beslissing ooit, lees ik net. Maar dit terzijde.

Lees ook: Fakkaf

En mijn psychologe Vera, met haar eeuwige puntborsten, vond vanmorgen ook iets. Namelijk dat ik vooral zelf iets moet vinden. Maar wat vind ik dan? Twee dingen: A. Ik vind het veel. B. Een Pinot Blanc is met dit weer wel heel erg lekker. Neem er zelf ook één!

Pim VIN(D) DE PINOT

Lees verder