Pim aflevering 98
Pim aflevering 98

Column Pim: Prikweg

Net terug van een paar dagen Terschelling met haar tinder-Erik, stormt Dominique mijn kamer binnen. ‘‘Alles, ik wil alles weten!’’ Ze ploft op de bank en kijkt me strak aan. Ze glimt en dat komt niet alleen door nieuwsgierigheid.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 98. Alle afleveringen lees je hier.

O mijn God…

‘‘Zo, jullie hebben weinig van Terschelling gezien, zo te zien.’’ Ze bloost. ‘‘Ssst, nu eerst alles over mister pizza, Pim!’’ Mijn hart klopt, ik word verlegen, merk ik, kom niet uit mijn woorden. ‘‘O mijn God, je vindt hem echt leuk.’’

Ja. Ik vind hem echt leuk. Maar als ik dat hardop zeg is het waar. ‘‘Do, deze man is zo goed gelukt.’’ Haar ogen worden groot, ze trekt me op de bank en barst bijna uit elkaar van nieuwsgierigheid. Of ik, de sloerie, geen detail wil overslaan.

Prikweg

‘‘Nou, als je ’s middags samen aan de koffie gaat en je ’s avonds om tien uur samen als een balletje het strand verlaat, dan heb je als getrouwde vrouw echt een probleem.’’ Dat laatste vindt Do onzin, gezien Robert en Emily. Au. Ze prikken, hun namen, zo samen in één zin.

Lees ook: pizzavader

Maar mijn verhaal over ogen, stem, teksten en fijne blikken van de pizzavader, werkt als een tubetje prikweg. Do heeft veel vragen, jullie vast ook. Dus hierbij de antwoorden: Ja, gezoend. Nee, no sex. Ja, wel bijna. Nee, hij heeft nog nooit zelf een pizza gebakken. En ja. Hij heeft een naam. Wim. Maar dat is gewoon een kwestie van een rijmverbod. Mijn nieuwe lievelingsdier: de vlinder.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim aflevering 98 Prikweg

Lees verder

  • Column Pim: <i> HONDERD % </i>Column Pim: HONDERD % Ze landen om 17:05 en volgens mijn schoonouders hebben ze het “har-sti-ku leuk” gehad. […]
  • Column Pim: <i> Ludduvuddu </i>Column Pim: Ludduvuddu Nou er is gehakt, hoor. In knopen en de trouwbeloftes. Als een pump zonder hak, als een […]
  • Column Pim: <i>Slimpie</i>Column Pim: Slimpie‘‘Deze, deze en deze. En Bumpie.’’ Nina’s opvangcentrum aan Ikeaknuffels moet ook mee […]