Pim aflevering 30
Pim aflevering 30

Column Pim: Djonken; the day after

Kill me. De truc met de zaag. Kill me now. Waarom mag iemand na een ruime liter Chardonnay nog gewoon achter de what’s app kruipen?

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 30. Alle afleveringen lees je hier.

‘Stel je nie zo an of doe normaal’

Ik heb vannacht dus blijkbaar drie online-aanrijdingen veroorzaakt.

Ook interessant

Pim aflevering 29

Column Pim: Djonken in bad

Mijn arme moeder opgeschrikt met wat alcohol-poëzie: “Mam, ik hou van je. Voor altijd en eeuwig.” Gelukkig is ze een nuchtere vrouw en reageerde: “Pim, kom van die brug af. Stel je nie zo an of doe normaal.” ‘k Zal haar zo maar even bellen. Ongeluk twee: Robert. Zijn reactie op mijn lullige oneliner: “Het is niet gemakkelijk, Pim. Ik denk heel veel aan jullie. Vergis je niet.” Kak, au en oef. ‘k Zal zo broeden op een serieus antwoord.

Hoe diep kun je drinken?

En dan tot slot ongeluk drie: mijn appje aan de indoor-Pizza-Papa. Hij begon dus met: “Dag dame, ik app je maar eens.” Waarop ik met mijn ‘lamharses’ heel intelligent, inclusief foute smiley’s, hashtags, hihi’s en haha’s, heb geantwoord: “Dag Tarzan, haal me hier weg, kom hier met je liaan.” Ik bedoel, hoe diep kun je drinken?

Volg Girls in Film op Facebook. Dan verschijnt de nieuwe Pim in je timeline.

Conclusie: acht glazen was teveel

Hij heeft in elk geval niet meer gereageerd. Goed, dat was mijn midlife-crisis. Best misselijk nu. Gevalletje gebakken ei en niet teveel bewegen. Wakker geworden met cashewnoten in bed en op het nachtkastje de melk-opschuimer. Ja, ik weet ook niet. Acht glazen was teveel. Moet ik ook niet doen, zoveel Chardonnay. Volgende keer mijn telefoon verstoppen en weer gewoon aan de Pinot Blanc.

Pim - handtekening

Lees verder