Column Pim: Doktersmop

Negatief. Zei ik toch, een zwangerschap kon het plot niet zijn. Maar wat dan wel? Hoezo wijk ik, als ultra regelmatige cyclusvrouw, opeens van de maandkalender af? Als dit een vroegtijdige overgang betekent doe ik niet meer mee aan deze serie.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 42. Alle afleveringen lees je hier.

Er komt een vrouw bij de dokter

Er komt een vrouw bij de dokter. En alleen ik kan van zo’n mop een echte blunder maken.

Ook interessant

Pim

Column Pim: jubileum

Er is plek, kans dat de dokter onderzoek wil doen. Wel fijn als de boel daar beneden er een beetje gezellig uitziet. Ik douche, shave, kriebel bij mijn oog en zie niks meer door het prikkende scheerschuim. Op de tast pak ik douchegel en zeep me snel in. Schoon, fris en glad zit ik precies op tijd in de wachtkamer. Vrolijke stoelen, treurige mensen. Ik mag mijn huisarts John noemen, maar ik vind Dokter geestiger. Dokter is een jaar of vijftig, geen sukkelnerd en kundig. Hij heeft droge humor en weet dat ik dat kan waarderen.

Glitterpoes

Dokter stelt een paar gênante vragen en zoals verwacht mag ik mij ontkleden. Na het baren van een prinses en een tweeling, heeft het woord ‘preuts’ mij voorgoed verlaten. ‘‘Prima’’, zegt Dokter. Ik mag me weer aankleden. Dokters visie op mijn ontregelde cyclus: ‘‘Stress.’’ Joh. Dat ik rustig aan moet doen en dat het dan vaak vanzelf weer goed komt.

Hij geeft me een hand en vraagt: ‘‘Is het feest vandaag?’’ Ik voel de mop, maar snap hem niet. Als ik thuis ga plassen valt het kwartje. Wat een glitterdoos. Op de tast geen douchegel, maar Nina’s glittershampoo gebruikt.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Doktersmop

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]