Pim
Pim

Column Pim: Film

Hij noemde de groene muur ‘een uitstekende keus’. En dan niet grappig bedoeld. Bloedserieus heeft Robert een minuut of twee naar die afgrijslijke wand staan kijken. Op zich had ik toen al iets kunnen vermoeden.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 38. Alle afleveringen lees je hier.

Alles was weer normaal.

Maar de overige symptomen van zijn thuiskomst waren doodnormaal. Zijn aaien over de wangen van onze slapende kinderen, de wijn die goed viel. En de bedgymnastiek zelfs prettig uitgebreid met een nieuw kunstje. Gerustgesteld viel ik in slaap met een winstgevoel. Maar net als bij de Oscars kan de winst zomaar een vergissing zijn en blijkt jouw film toch niet de beste.

‘Ik heb iemand ontmoet…’

Ook interessant

Column Pim: wentelteefje

Want zojuist kwam de aap uit de mouw en hang ik nu boven een bak koffie zijn ontboezeming te verwerken. Hij heeft iemand ontmoet. Nog net op tijd voegde hij daar aan toe: ‘‘Een producent’’. In mijn hoofd zat ik al eenzaam op een flat met een fles Tia Maria en een pak shag. Maar nee, deze mannelijke producent woont in Malaga en heeft Robert gevraagd samen een film over een of andere rustgevende stroming te maken.

Een pak Cruesli

In Zuid-Europa. Een maand of zeven, zo niet langer. Gelukkig is mijn man de beroerdste niet en mogen ik en de kinderen ook mee. Hij heeft al een huis gevonden waar we zo in kunnen. Maar natuurlijk. Op zich had eerst overleggen met je vrouw ook een optie kunnen zijn. Ik gooide een pak Cruesli naar zijn hoofd. Hij heeft me nu maar even gelaten. Hoezo helemaal naar Zuid-Europa? Dit is toch ook een film?

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim - handtekening

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]