Pim aflevering 31
Pim aflevering 31

Column Pim: Liatorp

Op zolder staat een bureau. Maar dat moet je weten. Onder papieren, opengereten enveloppen, kaartjes, mappen, folders, foto’s en kindertekeningen, staat toch echt de Zweedse ‘Liatorp’, die ondanks de handleiding in zeventien talen, met veel gevloek in elkaar gezet werd op een veel te korte zaterdag, door Robert.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 31. Alle afleveringen lees je hier.

Opruimen therapeutisch?

Soms kan het opruimen van spullen therapeutisch zijn. Lijkt me heerlijk, ik begin. Vlot gaat het niet. Steeds afgeleid door alles wat ik tegenkom. Een opstel van vroeger bijvoorbeeld. Over Star-girl die een zielige cavia redt uit de zwartgelakte nagels van Ongeluks-vrouw. Waarom ze Ongeluks-vrouw heet, staat er niet. Ik denk, omdat je zwarte nagellak gewoon takke-moeilijk van je nagels afkrijgt.

Te gebruiken tot…

Yes, een Douglas-cadeaubon van vijfenzeventig euro! Te gebruiken tot en met 31 januari 2017. Kut. Gelukkig relativeren de uitspraken van de kinderen op post-it’s: “Konijnen leggen helemaal geen eieren, die leggen gewoon wortels!”

Volg Girls in film op Facebook voor meer Pim.

Welcome back, Liatorp!

Na een uur wordt Liatorp goed zichtbaar. Nog een envelop en wat snoeppapiertjes. In de envelop een foto van mij en Robert op de première van Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Ik hoogzwanger van Nina, stralend. Robert nog mindfull-loos gelukkig. Verrek, dat overhemd heeft hij nog. Next stop: de kledingkast. Nee, schat… het is niet klaar. Onze spullen en karakters nog lang niet opgeruimd. Een blik op de nette Liatorp, met daarop de foto. Ingelijst.

Pim - handtekening

Lees verder

  • Column Pim: <i> Tokus </i>Column Pim: Tokus ‘‘Hoe is het met James de choreograaf?’’ De liefde staat Jelle goed. ‘‘Heerlijk! Hij is […]
  • Column Pim: <i>VIN(D) DE PINOT</i>Column Pim: VIN(D) DE PINOTVoor de lezers die net inschakelen: Mijn man zit in Andalusië. Daar regisseert hij een […]
  • Column Pim: <i>EERLIJK ZEGGEN</i>Column Pim: EERLIJK ZEGGEN“Waarom zijn jullie hier?” De eerste vraag van relatietherapeut Pieter-Jan van Leeuwen. […]