Pim: Wellness
Pim: Wellness

Column Pim: Wellness

Het plan was simpel en lekker: de kinderen naar school en dan belachelijk lang in bad. Doktersadvies: kill the stress. Thee gemaakt, boek gekozen en –kak- telefoon vergeten uit te zetten. Ed Sheeran klinkt vanuit de zak van m’n badjas.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 43. Alle afleveringen lees je hier.

Kill the stress!

Toch maar opnemen. Wat je dus nooit moet doen, want dan is het de juf van je kinderen en schrik je je de blubber. Geen gewonden, wel luizen. Hoezee! Ik weet niet wat erger is. Of ik Moos en Koen op kan komen halen, protocol van de school. Ik hijs mezelf dus weer in kleren en krab meteen op eigen hoofd.

Dag wellness, hallo Kleuter-Spa

Dag wellness, ik pak noodgedwongen een horrorfilmpje. Iets met bedden slopen, knuffels in vuilniszakken verstikken, gif-shampoo aanbrengen en haren kapot kammen. Ik haal de jeukende tweeling op. Juf huldigt de luizenmoeders. Wat ik snap, gezien het uitgedunde klasje. Maar liefst acht kinderen afgevoerd en dat betekent een Kleuter-Spa voor de rest van de dag.

Moordneigingen

Meteen maar langs Nina, die ik met een smoes naar de gang lok, want een vlooiende moeder in je haar is dus echt niet cool of zo. Yep, bingo. Ook naar huis. Het is intussen half vijf, ik heb iets van vijfentwintig moorden gepleegd en kijk nu, compleet kapot, naar drie vredig brandschone kinderen in badjasjes. Languit op de bank. Zij wel. Ness.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim Wellness

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]