Pim aflevering 29
Pim aflevering 29

Column Pim: Djonken in bad

’t Is net estafette, maar dan in je eentje. De bodem van de put aanraken -tikkie, teveel wijn en weer terug. Dat moet soms even, zodat je het leven daarboven weer waardeert. De kinderen logeren een nachtje bij Dominique. Haar idee, zodat ik een avond goed kan zwelgen.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 29. Alle afleveringen lees je hier.

Selfies met badschuim

Heb een bad vol laten lopen en een glas wijn ingeschonken. Daarna nog zeven. Doos. Bij glas één stuurde ik Do een selfie met badschuim, scrolde ik nog wat door m’n berichten en wilde Robert een lullige oneliner sturen. Omdat hij nog niks heeft laten horen. Niet eens een vraag naar de kinderen. Maar ik deed het niet, vet knap.

‘Fuck you’

Tijdens glas twee zag ik mezelf in het raam en heb de gordijnen maar gauw dicht gedaan. Met glas drie dansend door de kamer op Fuck you van Lily Allen. Glas vier steeg naar m’n zelfmedelijden en glas vijf had ik niet moeten nemen. Alsnog de lullige oneliner gestuurd: ‘‘Genieten hoor, van je wollige zoektocht in de Spaanse zon, voor je het weet moet je weer met mij naar Ikea. Stel je voor.’’

Grijs vinkje..

Een grijs vinkje. Van glas zes werd ik een beetje misselijk. Tijdens glas zeven een appje van de Pizza-Papa uit het speelpajadijs. Heb gereageerd. Gejoof ik. Maar ik hak net gjas acht achtejover, dus val beetje om. Mog… moj… morgen even kijken. (WORDT VERVOLGD)

Pim - handtekening

Lees verder