trailertip pitch perfect 3
trailertip pitch perfect 3

Pitch Perfect 3: ‘Last call pitches’ #trailertip

De film werd keer op keer uitgesteld, maar dit weekend werd werd de trailer van Pitch Perfect  3 gelanceerd. Er zijn twee nieuwkomers in de film, namelijk Ruby Rose (Orange is the New Black) en John Lithgow (The Crown). Trish Sie, die o.a. ook Step Up All In regisseerde, neemt het stokje over van Elizabeth Banks. In de film is Banks is nog wel te zien als Gail.

Waar gaat de film over?

De Barden Bellas zijn nu klaar met hun vervolgopleidingen en moeten nu de wijde wereld intrekken. Na samen de World Championship te hebben gevonden, zijn de dames elkaar uit het oog verloren en ontdekken ze dat het moeilijker is dan ze dachten om een baan te vinden door enkel een goede stem te hebben. Wanneer ze echter de kans krijgen om te herenigen voor een tour aan de andere kant van de wereld, komt de groep eigenzinnige dames nog een keer samen om muziek te maken en vreemde beslissingen te nemen.

Misschien ook interessant: Vijf films waarvan je niet wist dat ze gebaseerd zijn op boeken.

Hilarisch

In de trailer komen al hilarische momenten voorbij die de Barden Bella’s meemaken in de derde film. Zo staat de één Amy Winehouse te imiteren op straat terwijl de ander een koe te onderzoeken. De grapjes zijn ook in de details te vinden, zoals de hoed die Fat Amy draagt: ‘Make America Eat Again’, wat een knipoog is naar ‘Make America Great Again’. Maar hoe gaan de Barden Bella’s na de hereniging verder? Is het de laatste keer dat ze bij elkaar komen of blijven ze nu contact houden? En welke gekke avonturen beleven ze nog meer in film? Ik ben in ieder geval nieuwsgierig geworden naar de film. Zou het net zo’n te gekke meezing film zijn als de voorgaande twee? We zullen het aan het eind van het jaar zien.

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

Pitch Perfect 3 is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscoop.

Lees verder