Powervrouw Jennifer Aniston te gast bij Ellen
powervrouw Jennifer Aniston

Powervrouw Jennifer Aniston te gast bij Ellen

Deze week was Jennifer Aniston te gast bij Ellen, wat weer leuke televisie opleverde. Jennifer is naar aanleiding van haar nieuwe film Office Christmas Party  (vanaf volgende week in de bioscoop) te gast. In deze film zijn twee acteurs op een gegeven moment ook in een Sumopak gekleed, wat voor Ellen insipratie was voor een nieuw hilarisch spel…

Voortplanten moet?

Maar het was niet alleen maar lachen in de uitzending, er werd ook nog een serieus onderwerp aangekaart. Want zoals je wellicht weet draait of draaide de geruchtenmachine volop als het aankomt op een mogelijke zwangerschap van Jennifer. Zelfs zo erg dat Jennifer afgelopen zomer besloot om daar een ingezonden brief over te plaatsen in The Huffington Post. Mocht je hem nog niet gelezen hebben: doe dat nog even. Het is een lang maar sterk pleidooi.  Jennifer vindt het belachelijk om als vrouw alleen beoordeeld te worden op het feit of ze zich voortplant of niet. Vrouwen dragen ook andere dingen bij in de maatschappij. En daar heeft ze natuurlijk absoluut een punt! Kortom als het op sumoworstelen en op van zich afbijten aankomt zien we echt de powervrouw Jennifer Aniston.

Een stukje uit haar essay:

“The objectification and scrutiny we put women through is absurd and disturbing.[..] We are complete with or without a mate, with or without a child. We get to decide for ourselves what is beautiful when it comes to our bodies.”

Hieronder nog het gesprek met Ellen hierover.

Volg Girls in Film op Facebook voor meer nieuws over acteurs en makers.

Foto boven artikel: Jennifer Aniston als Carol Vanstone in Office Christman Party, vanaf 8 december 2016 in de bioscoop.

Lees verder