Pim aflevering 15
Pim aflevering 15

Retraite: Pim aflevering 15

‘‘Weet je wat jij moet doen? Het klooster in. Een paar dagen je snater houden, moet jij eens opletten, kind. Ga je alles weer waarderen. Zelfs dat slappe haar van je.’’ Ik vertelde mijn moeder vanmorgen over alle kopzorgen en dat ik iets wil doorbreken, zo aan het begin van het nieuwe jaar.

Hagelwitte lakens

Ook interessant

Pim aflevering 14

GeHukkig Nieuwjaar: Pim aflevering 14

Volgens haar moet ik dus naar de nonnen. Ik dacht eerder aan Ibiza, in m’n blote kont een zooi Martini’s drinken. Mam is een rare, maar ze heeft wel vaak gelijk. Dus ik zit hier te googlen –klik- en je kunt al voor dertig euro per etmaal het klooster in. Nou, da’s geen geld. –klik- Ziet er ook best vredig uit. Hier, hagelwitte lakens. Beetje saai, maar dat maakt mij alleen maar bonter. –klik- What the fuck! Half zes op? En om negen uur ‘s avonds alweer je bed in? My God! Ik ben niet van vroeg. Altijd van laat.

Hallo tieten!

Vroeger al. Laat met lopen, laat met zoenen, laat met drink…, nee niet met drinken. Wel met tieten. Die kreeg ik trouwens in een dag. Serieus, ik werd wakker en Sim-sala-bim-BAM! Leg dat maar eens uit beneden bij het ontbijt. -klik- Jezus, drie keer per dag bidden? Wel even lekker je ogen dicht… En ze hoeven toch niet te weten dat ik bid om een ticket naar Ibiza? –klik- Ah kut, er is geen Whoopie G. Gospelkoor. Nee, sorry, mam. Maar dan houdt het op. –klik-

Pim - handtekening

 

Naast acteren, drie kinderen, een man en een therapie, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 15. Alle afleveringen lees je hier

Like Girls in Film op Facebook om  nooit een aflevering te missen.

Lees verder