Nieuw op Netflix mei
Nieuw op Netflix mei

Deze series wil je bingen | Nieuw op Netflix in mei

Nieuwe bloedstollende Netflix Originals, langverwachte nieuwe seizoenen en een dubbele Tina Fey. Dat is het vooruitzicht van de Nieuw op Netflix in mei. Pak die popcorn er maar bij want deze series wil je echt niet missen!

#1 The Rain (2018-)

Vanaf 4 mei | Seizoen 1

Van Scandinavische thrillers zijn we sowieso al fan, en nu komt Denemarken met een eerste eigen Netflix Original!  In The Rain wordt een agressief en dodelijk virus via – jawel – de regen verspreid. De ramp roeit zo’n beetje de hele wereldbevolking uit. In een post-apocalyptische wereld moeten een broer en zus zien te overleven. Een bloedstollende thriller vol spanning en suspense…

Net als wij fan van Scandinavische series? Bekijk dan ook dit lijstje ijskoude thrillers.

#2 Dear White People (2017-)

Vanaf 4 mei | Seizoen 2

Dear White People is een satirische comedy/drama die zich afspeelt op een universiteitscampus. In elke aflevering staat een ander personage centraal, waardoor de kijker verschillende kanten van het verhaal te zien krijgt. Met Samantha ‘Sam’ White als leidraad, die haar radioshow voorziet van scherpzinnig en komisch commentaar.

Nieuw op Netflix mei

#3 13 Reasons Why (2017-)

Vanaf 18 mei | Seizoen 2

Het was een tijdje onduidelijk wanneer 13 Reasons Why nou precies zou terugkeren naar Netflix maar de release is nu eindelijk bekend! Vanaf 18 mei is het hele tweede seizoen te streamen. Dit tweede seizoen start in de nasleep van Hannah’s overlijden. Liberty High bereidt zich voor op de rechtszaak maar iemand probeert de waarheid achter haar dood verborgen te houden…

LEES OOK: Onze vijf favoriete series gebaseerd op een boek

#4 Safe (2018-)

Vanaf 10 mei | Seizoen 1

Een gloednieuwe Netflix-serie met Michael C. Hall (Dexter) in de hoofdrol. Hij speelt Tom, die samen met zijn twee tienerdochters in een fijne, rustige en bovenal veilige buurt woont. Maar dan komt een van zijn dochters niet thuis na een feestje. En de buurt lijkt een stuk minder betrouwbaar…

#5 Supergirl (2015-)

Vanaf 1 mei | Elke dinsdag nieuwe aflevering

Supergirl is terug met een derde seizoen. Deze superheldin is het nichtje van Superman. Supergirl, ofwel Kara Danvers, probeert een gewoon normale-mensen-leven te leiden. Maar wanneer zich een ramp voordoet onthult Kara haar ware identiteit als beschermster van National City.

Nieuw op Netflix mei

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

#6 Unbreakable Kimmy Schmidt (2015-)

Vanaf 30 mei | Seizoen 4

Tina Fey’s hilarische serie Unbreakable Kimmy Schmidt is alweer toe aan haar vierde seizoen. Na jarenlang vast te zijn gehouden in een ondergrondse bunker, is Kimmy bevrijd en een nieuw leven begonnen in New York. Een komische serie vol kleurrijke karakters!

Nieuw op Netflix mei

LEES OOK: 7x de meest underrated comedyseries van Netflix

#7 My Next Guest Needs No Introduction: Tina Fey (2018-)

Vanaf 4 mei | Aflevering

In de reeks My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman ontvangt David Letterman fascinerende gasten. Na Barack Obama, George Clooney, Malala Yousafzai en Jay Z is de beurt aan een van onze favoriete comédiennes: Tina Fey.

Foto’s: Netflix

Lees verder