trailer Singel 39
trailer Singel 39

Singel 39: is een carrière alleen genoeg in het leven? #trailertip

Er is een nieuwe trailer gelanceerd van Singel 39. De nieuwe film van de makers van Soof waar we al enige tijd naar uitkijken. Singel 39 gaat over Mo (Monique) een succesvol hartchirurg. Haar leven en alles wat ze dacht belangrijk te vinden, komt volledig op zijn kop te staan door nieuwe buurman Max. De hoofdrollen zijn voor Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra.

Het verhaal

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Andere rollen zijn voor Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Gerard Cox en Steyn de Leeuwe.

Bekijk de nieuwe trailer

Over de makers

Eddy Terstall (bekend van Simon) schreef het scenario van de film gebaseerd op een verhaal van Marnie Blok (die je kent van het scenario van De Gelukkige Huisvrouw). De film is geregisseerd door Frank Krom (Soof de Serie, Het Schaep met de vijf poten). De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS.

Singel 39 is vanaf 9 mei te zien in de bioscoop.

Lees verder