<i>Soof: Een Nieuw Begin</i>: nieuwe beelden!

Soof: Een Nieuw Begin: nieuwe beelden!

De nieuwe serie Soof: Een Nieuw Begin is bijna te zien op Videoland! Vorige week lieten we al een tipje van de sluier oplichten met drie sneak peeks. Vandaag kunnen we nog meer nieuwe beelden zien in drie leuke scènes. Dat maakt het wachten toch wat dragelijker…

#4: “Dus eigenlijk passen we niet zo goed bij elkaar”

Er is een nieuwe liefde in Kaspers leven, maak kennis met Josine (Elise Schaap)! Kasper is vanaf het eerste moment zwaar onder de indruk van deze stoere dame. Ze is bouwkundige en komt langs om te adviseren over de zolder. De gemeenschappelijke interesse leidt tot een zeer romantische eerste date.

Een kijkje achter de schermen? Bekijk dan de aflevering van In her Shoes met regisseur Anne de Clercq of lees onze setverslagen. Volg Girls in Film ook op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

#5: “Je hebt gelijk”

De nieuwe woonsituatie levert de nodige spanningen op. Soof weet niet zo goed hoe ze er mee om moet gaan. Wat is nu echt belangrijk? Hoe is alles zo ingewikkeld geworden? Moet ze terug naar de basis ofzo? Gelukkig heeft ze een nieuwe vriendin met wie ze haar problemen kan bespreken.

#6: “Verrassing”

Maar hoe gecompliceerd de situatie met Kasper ook is. Hij blijft familie. Net als Hansje, Gerrit en tegenwoordig ook de nieuwe keukenhulp Joy (Barbara Sloesen). En wat er ook gebeurt in Soofs chaotische leven, ze staan altijd voor haar klaar.

Vanaf 24 november zijn alle tien de afleveringen van seizoen 1 in één keer te zien bij Videoland. Later komt de serie ook op RTL. Ondertussen wordt al gewerkt aan een tweede seizoen!

Soof: Een Nieuw Begin is, net als de twee films, geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. Meer info over het eerste seizoen? Lees ook: Wie en wat zien we in Soof: Een Nieuw Begin.

Foto boven artikel: Martijn van Gelder

Lees verder