trailer van de serie Soof: een nieuw begin
trailer van de serie Soof: een nieuw begin

Soof is terug! Soof: Een Nieuw Begin #trailertip

Yes! We konden al meekijken achter de schermen bij de nieuwe Videolandserie (bijvoorbeeld met regisseur Anne de Clercq – bekijk de video hier).

En nu is het eindelijk zo ver en krijgen we alvast een voorproefje van het eindresultaat: de trailer is er! Bekijk ‘m hier:

Over de serie

Soof: Een Nieuw Begin gaat verder waar Soof 2 eindigde, maar is ook te volgen als je de films niet gezien hebt. In de serie zijn Kasper en Soof gescheiden. Maar wanneer Kaspers ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op de zolder bij Soof en de kinderen. Heel praktisch en gezellig, iedereen weer onder één dak. Toch?

We zien in ieder geval weer veel oude bekenden. Zo keren  Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terug in hun rollen. Maar daarnaast zien we natuurlijk nieuwe gezichten. De grote vraag: wie wordt de nieuwe liefde van Soof? We zien al wat kandidaten voorbij komen in de trailer…

Lees ook: ‘wie en wat zien we in de serie Soof: Een Nieuw Begin

Wordt vervolgd..

De tien afleveringen zijn vanaf 24 november in één keer bij Videoland te zien, dus nog even geduld… Maar het goede nieuws is: een tweede seizoen is nu al bevestigd! Houd Girls in Film in de gaten voor meer nieuws over Soof.

Volg ook Soof: Een Nieuw Begin op Facebook en Instagram.

De serie wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is geregisseerd door Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Lees verder