Suspiria winactie: WIN een tas en limited edition Tilda Swinton t-shirt.

Vanaf 15 november zie je de film Suspiria in de bioscoop. In deze Suspiria winactie geven wij twee keer een prijzenpakket weg van deze film van Luca Guadagnino met een geweldige vrouwencast waaronder Dakota Johnson en Tilda Swinton.

Over Suspiria

Suspiria is een remake van de gelijknamige culthorror uit 1977 van Dario Argento. Regisseur Luca Guadagnino, die je waarschijnlijk kent van Call Me By Your Name, is terug met een heel ander soort film. De film was onderdeel van de officiële selectie van het Filmfestival van Venetië.

Het spannende verhaal gaat over de wereldberoemde Markos dansacademie voor vrouwen in Berlijn. Dakota Johnson speelt de ambitieuze jonge danseres Susie die vanuit Amerika komt gereisd om aan de prestigieuze dansschool te studeren. Daar valt de artistiek directeur Madam Blanc (Tilda Swinton) als een blok voor de danskunsten van Susie. Terwijl er zich mysterieuze verdwijningen voordoen onder de studenten, komt Susie meer en meer in de greep van Blanc. Met behulp van haar nieuwe vriendin Sara (Mia Goth) probeert ze de duistere geheimen van de school te ontrafelen, voordat het te laat is…

Angela Winkler als Miss Tanner, Ingrid Caven als Miss Vendegast en Reneé Soutendijk als Miss Huller

Nathalie heeft Suspiria al gezien in een preview en was behoorlijk verrast door de film. Normaal gesproken is ze niet zo van dit genre, maar de actrices in deze film zorgen ervoor dat het verhaal van begin tot eind boeiend blijft. Tilda Swinton speelt zelfs drie (!) verschillende rollen. Ook ‘onze’ Renée Soutendijk is te zien in de film als Miss Huller. Bekijk hier de trailer.

Meer filmhuistips voor de maand november vind je in dit artikel.

Suspiria winactie

Wij mogen twee prijzenpakketten weggeven met daarin een unieke tas met een zeefdruk van Thom Yorke’s soundtrack van de film en een limited edition Tilda Swinton T-shirt van Girls on Top.

suspiria winactie suspiria winactie

Om mee te doen vul je onderstaand formulier in. Deelname is mogelijk t/m 24 november.

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Foto boven artikel: Amazon Studios

 

Lees verder