John Travolta playlist
John Travolta playlist

Swingen met John Travolta! #playlist

John Travolta mocht afgelopen zaterdag 63 kaarsjes uitblazen en dit vieren we met een Spotify Playlist. Een playlist met heerlijke nummers uit films met John. Natuurlijk zijn vind je daar klassieke nummers uit onder andere Grease.

Happy Birthday, John!

John Travolta heeft al vele verschillende soorten rollen gespeeld in zijn leven. Van Danny Zuko tot aan Edna Turnblad. Het leuke is dat John ook nog eens kan zingen. Je kent vast wel de klassiekers uit Grease en Hairspray. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat John samen met Miley Cyrus een nummer zingt in de animatiefilm Bolt? Wij maakten een selectie van de leukste nummers die hij zelf zingt én onze favoriete nummers uit films waarin hij een hoofdrol speelt.

Volg Girls in Film op Facebook voor de nieuwste playlists in je timeline.

De Films:

John zingt zelf op de dik gedrukte nummers…

1 t/m 5: Grease

6 t/m 9: Hairspray

10: Saturday Night Fever

11: Pulp Fiction

12: A Love Song for Bobby Long

13: Bolt

14: Austin Powers 3: Goldmember 

You can’t stop my happiness.

Tien jaar geleden speelde John Travolta een hele bijzonder rol in Hairspray, namelijk die van een vrouw (!!!). Nog niet gezien? Bekijk hieronder op 2.23 hoe John Travolta als vrouw danst en zingt!

Tell me more, Tell me more..

We moeten nog even wachten, maar met dit nummer uit Grease heb je gelijk het gevoel alsof het al zomer is. Ondanks dat het al bijna 40 jaar geleden is dat de film uitkwam, kunnen verschillende generaties de tekst opdreunen als de dag van gisteren.

Klik hier voor meer playlists vol muziek uit films.

Lees verder