The Hustle winactie: <i>win vrijkaarten en een gouden shopper</i>
The Hustle vrijkaarten

The Hustle winactie: win vrijkaarten en een gouden shopper

Vanaf 16 mei is de film The Hustle te zien in de bioscoop. Een stylish komedie met Anne Hathaway en Rebel Wilson in de hoofdrollen. Voor deze film mogen we 3×2 vrijkaarten én 3 gouden Hustle shoppers weggeven.

Over The Hustle

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

Dubbele remake

Regisseur Chris Addison produceerde en regisseerde eerder oa diverse afleveringen van Veep en was als acteur te zien in de series The Patriot en Doctor Who. De film is geschreven door Jac Schaeffer. Het is een vrouwelijk gecentreerde remake van de film Dirty Rotten Scoundrels uit 1988 met Steve Martin en Michael Caine. Een film die zelf weer een remake is van de film Bedtime Story uit 1964.

Deze dubbele remake slash gender flip was waarschijnlijk één van de redenen dat de film minder goede kritieken kreeg van de professionals. Desalniettemin houden wij van lachen en van deze actrices en staat The Hustle gewoon in onze tiplijst.

Win 2 vrijkaarten en een gouden shopper

Wij mogen 3 pakketjes met 2 vrijkaarten en een gouden The Hustle shopper weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m zondag 19 mei 2019.

The Hustle is vanaf donderdag 16 mei te zien in de bioscoop. De trailer bekijk je hier:

Lees verder