Easy: daten anno nu. #trailertip

Daten. Eén woord, heel veel betekenissen.

Vroeger was alles beter. Ook daten. De wereld was nog vol heren die dames uitvroegen met een roos en een handgeschreven brief.

Nu is de wereld van de liefde net even anders; we hebben dating apps, social media en smart phones. Het woord booty call is bijna opgenomen in de Dikke Van Dalen en slut-shaming is ook een ding. We worden blootgesteld aan een nieuwe maatstaf; een nieuwe manier van reageren en vooral van negeren. Het is namelijk aantrekkelijk als de ander Just Not That Into You is, maar aan de andere kant is het hele continent opzoek naar iemand die zegt al onze gebroken stukjes aan elkaar te willen lijmen.

Nu is Joe Swanberg zo vrij geweest dit vast te leggen in de nieuwe serie Easy. Easy gaat over een diverse groep mensen uit Chicago. Er wordt (pijnlijk) duidelijk gemaakt hoe de wereld van coffee-dates en one-night-stand’s eruit ziet in de 21e eeuw.

Wij worden alleen van de trailer al laaiend enthousiast, want toen wij zagen dat Orlando Bloom in deze serie speelt, konden wij alleen nog maar zeggen; Orlan, do me.

Het mooiste is nog dat we niet lang meer hoeven te wachten; 22 september staan alle afleveringen op Netflix!

 

Lees verder