trailer van The Nutcracker and the four realms
trailer van The Nutcracker and the four realms

The Nutcracker and the Four Realms: klassiek verhaal, donkere twist #trailertip

Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe de liefdesbaby van Alice in Wonderland en Narnia eruit zou zien? Disney geeft je het antwoord met de trailer van The Nutcracker and the Four Realms. Het klassieke kerstverhaal krijgt van Disney een nieuwe donkere twist, met kleurrijke karakters gespeeld door een sterrencast en geregisseerd door Lasse Hallström (Chocolat, Hachi: A Dog’s Tale).

Waar gaat de film over?

Bron: 2017 Disney Enterprises – Laurie Sparham

De film is een moderne live-action vertelling van het klassieke verhaal: The Nutcracker and the Mouse King van schrijver E.T.A Hoffmann’s. De film gaat over Clara die niets liever wil krijgen dan een sleutel waarmee ze het doosje kan openen met een kostbaar geschenk van haar overleden moeder. Een gouden draad die ze op het jaarlijkse kerstfeestje van peetvader Dosselmeyer brengt haar bij de sleutel. Die prompt verdwijnt in een mysterieuze en parallele wereld. De wereld van The Nutcracker and the Four Realms. Met kleurrijke danseressen, pracht en praal, maar ook gevaar in de vorm van muizenlegers.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

De film zal vanaf november 2018 in de bioscoop te zien zijn.

In de trailer zien we grote acteurs zoals: Morgan Freeman (godfather Drosselmeyer), Keira Knightley (the Sugar Plum Fairy), Helen Mirren (de tirannieke Mother Ginger). De hoofdrol van het meisje Clara, wordt gespeeld door de jonge Mackenzie Foy, die je al eerder hebt kunnen zien als het dochtertje van Edward Cullen en Bella Swan in Twilight.

Veelbelovend en kleurrijk

Bron: 2017 Disney Enterprises – Laurie Sparham

Of de film de kersthit van 2018 wordt (ja, zo lang moeten we nog wachten), dat weten we nog niet. Maar de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend en heerlijk kleurrijk uit. De kostuums zijn prachtig en dat herkenbare lied in de trailer is toch wel even de kers op de taart.

Ook interessant: Disney animaties die een live-action film krijgen.

Bron afbeelding boven artikel: Bron: 2017 Disney Enterprises – Laurie Sparham

Lees verder