filmsterren in serie <i>Big Little Lies</i> #trailertip

filmsterren in serie Big Little Lies #trailertip

Het is fijn om in de kerstvakantie weer eens tijd te hebben om wat series in te halen. Ook meteen een mooi moment om te inventariseren wat er voor komend jaar op het to-watch-lijstje mag. Bij mij staat er deze nieuwe mini-serie Big Little Lies zeker op.

Filmsterrencast

Het eerste opvallende aan deze nieuwe serie van HBO is de cast. Die bestaat vooral uit grote filmsterren. Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley spelen de voornaamste hoofdrollen in deze spannend ogende mini-serie. We schreven al eerder over het fenomeen dat grote filmacteurs steeds vaker te zien zijn op tv in plaats van op het witte doek nu spelers als Netflix gigantische budgetten voor content hebben. Bovendien helpt het uiteraard dat een serie tegenwoordig meer prestige voor acteurs (kan) opleveren. Naast deze dames is overigens tevens Alexander Skarsgård (True Blood) te zien als lover van Nicole.

Zogenaamd perfecte levens

Het verhaal van Big Little Lies volgt drie moeders wiens zogenaamde perfecte levens leiden tot een incident. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, dat in Nederland is verschenen met de titel ‘Grote kleine leugens’. De serie gaat in februari in première.

Bekijk hier de intrigerende trailer:

Volg Girls in Film op Facebook voor meer trailertips.

Lees verder