trailer van Tully
trailer van Tully

Tully: moederschap in 2018, van de makers van Juno #trailertip

In de tijden van de hashtags: #METOO en #TIME’S UP en de mooiste en meest inspirerende speeches van bekende vrouwen tijdens de Golden Globes komen vrouwen erachter dat ze hun verhaal mogen vertellen aan de wereld. En wie is er nu een groter voorbeeld en een meer inspirerende vrouw dan een moeder? In deze teaser trailer van Tully zien we dan ook het leven van een moeder anno 2018. Wat niet altijd over rozen gaat….

Waar gaat de film over?

In de trailer zie je Marlo (gespeeld door Charlize Theron), een moeder van drie kinderen. Ze heeft het zwaar om haar kinderen op te voeden, waaronder ook nog een pasgeboren baby’tje. Gebroken nachten, gevoel alsof je alleen nog maar een melkkoe bent, weinig begrip van je vent als een diepvriespizza het enige is dat je op tafel kunt zetten. Herkenbaar? Marlo krijgt van haar broer een nanny, Tully (Mackenzie Davis) om haar te helpen.  Al snel krijgen Marlo en Tully een unieke band met elkaar.

Volg ons ook op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste #trailertips.

Waarom je dit moet kijken

De teaser trailer zal voor iedereen die moeder is meteen herkenbaar zijn. Charlize Theron ziet er behoorlijk uitgekakt uit. Je leeft echt met haar mee. Vooral de scène waarin ze aan het kolven is, vonden we ‘in your face’. De film is gemaakt door de makers van Juno en Young Adults, die een verhaal altijd emotioneel en komisch over kunnen dragen aan hun publiek en dat zal vast niet anders zijn bij deze film. Net zoals in Young Adults werkten ze ook dit keer samen met Charlize  Theron.

De film is vanaf 20 april te zien in Amerikaanse en Engelse bioscopen. Een datum voor Nederland is nog niet bekend.

Lees ook: Films waar wij naar uitkijken in 2018.

Bron afbeelding boven artikel: imdb

Lees verder