Trailertip Goodbye Christopher Robin
Trailertip Goodbye Christopher Robin

Het verhaal van Winnie The Pooh in Goodbye Christopher Robins

Vanaf 29 september is de film Goodbye Christopher Robin te zien in de bioscopen. Een film gebaseerd op het leven van de auteur A.A. Milne. Auteur van de Winnie The Pooh boeken die hij inspireerde op zijn zoon Christopher Robert Milne. De film is geregisseerd door Simon Curtis (oa My Week with Marilyn). De cast bestaat uit o.a.  Margot Robbie (Suïcide Squad), Domhnall Gleason (The Revenant), Kelly MacDonald (Boardwalk Empire).

Waar gaat de film over?

Goodbye Christopher Robin gaat over de relatie tussen Milne en z’n zoon Robin, de inspiratiebron voor  Winnie the Pooh-verhalen. Robins speelgoed was tevens de inspiratiebron voor de overige personages uit Milnes bekendste werk, waaronder uiteraard Pooh zelf,maar ook Tigger, Eeyore en Piglet.

Bekijk hieronder de hartverwarmende trailer van Goodbye Christopher Robin: 

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Het verhaal achter een wereldberoemd verhaal.

Een film over de schrijven van een van de meest bekende verhalen voor kinderen. Als je Winnie The Pooh niet kent van de boeken, dan wellicht van de animatiefilms en series. De trailer vertelt het verhaal hoe A.A. Milne Winnie The Pooh bedacht samen met zijn zoon C.R Milne. Na een tijd van oorlog is het gevoel van gelukkig zijn ver te zoeken. Door Christopher zien zijn ouders wel weer de mooie en leuke dingen in het leven en zien zijn fantasiewereld met zijn knuffels.

Ik ben benieuwd hoe ze dit verhaal verder vertellen. Hoe schrijft A.A. Milne zijn boek? Samen met zijn zoon of geïnspireerd door wat hij van zijn zoon ziet. Wel lijkt het mij leuk om het verhaal te weten achter Winnie The Pooh. De trailer begint ook met een oorlog, in hoeverre heeft dit nog invloed op het verhaal?

Goodbye Christopher Robin is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Afbeelding boven artikel: Domhnall Gleeson in Goodbye Christopher Robin (2017) © 2016 Fox Searchlight (UK) Ltd.

Lees verder