The Jungle Book VOD
The Jungle Book VOD

Voordelig films kijken tijdens VOD 4-daagse. Fijn!

Van 21 t/m 24 oktober 2016 is het de Video On Demand (VOD) Film 4-daagse. Tijdens deze periode zijn een aantal films, zoals The Jungle Book (zie ook de filmtips voor de herfstvakantie), Me Before You, Joy en Spotlight voordelig thuis te kijken via VOD.

Er is meer dan Netflix alleen

De afgelopen jaren is het thuis ‘on demand’ kijken van films en series steeds populairder geworden. Niet meer afhankelijk zijn van wanneer het op tv begint (of vergeten het programma op te nemen…) en geen reclames. I love on demand kijken! En gelukkig is voor de kijker het aanbod aan (legale) platforms interessanter geworden. Mijn Netflix abonnement is voor veel kijkuren verantwoordelijk en stilt vooral de honger naar series. Maar ik wil ook wel eens een bepaalde, vaak nieuwere, film bekijken die niet beschikbaar is. Dan is het zoeken naar het alternatief en uitproberen wat fijn werkt. Een goed moment dus nu met de Film 4-daagse. Vanaf 1 november kun je overigens op de website film.nl terecht om te zien waar je precies die specifieke film kan kijken.

Deelnemende platforms

De volgende VOD-platforms doen mee: Ziggo, KPN, Pathé Thuis, Tele2, iTunes, Telfort, Vodafone, MovieMax, Online.nl en XS4ALL. Het is een initiatief van de FDN, de branchevereniging waarin alle Nederlandse filmdistributeurs verenigd zijn. Naar mijn mening een goed moment om een nieuw VOD platform uit te proberen. Of als je al een favoriet hebt, die ene film nu voordeliger te bekijken.

Foto:  The Jungle Book © 2016 Disney Enterprises

Lees verder