<i>What Men Want</i> winactie; win 2 tickets en een WMW make-up spiegeltje
winactie what men want

What Men Want winactie; win 2 tickets en een WMW make-up spiegeltje

Op 13 maart zijn de ladies nights en vanaf 14 maart is What Men Want te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen vrijkaarten weggeven voor deze feel good film van Adam Shankman met Taraji P. Henson.

Over What Men Want

Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld.

Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel.

What Men Want is de nieuwe komedie van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).

Dit vond ik van de film

What Men Want geeft je een kijkje in de hoofden van mannen. Het is een beetje de vrouwelijke variant van What Women Want uit 2000 met Mel Gibson. Taraji P. Henson die je kent uit oa Hidden Figures en Empire is een fantastische actrice en gooit een dosis charisma en energie in deze feel good film.

Haar grappige en soms wat absurde blik, naar wat zij denkt dat mannen denken, maakt het een vermakelijke film. Zelfs in de meest ongemakkelijke momenten van Ali.

Bijvoorbeeld wanneer ze ’s ochtends een ‘walk of shame’ moment heeft, als ze naar een zakelijk evenement gaat. Mét een gebruikt condoom op de achterkant van haar rok! Verwacht geen diepgaand verhaal (de score op Imdb is met 4,4 ook erg laag). Het is een film met veel lachmomenten. Vooral het moment dat er een waarzegster op een ‘vrijgezellenfeest’ komt. Prima voor een ongedwongen avondje bios met vriendinnen!

Meer kijktips voor week 11 vind je hier.

Win vrijkaarten en een make-up spiegeltje

Wij mogen drie setjes met 2 vrijkaarten én een What Men Want make-up spiegeltje weggeven. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m zondag 17 maart 2019.

What Men Want is vanaf 14 maart in de bioscoop te zien. Bekijk de trailer:

 

 

Lees verder