interview met Lies Visschedijk
interview met Lies Visschedijk

Wie en wat zien we in de serie Soof: Een Nieuw Begin?

Afgelopen week zijn de opnames voor de serie Soof: Een Nieuw Begin begonnen! De serie wordt geproduceerd in opdracht van RTL en Videoland. Het duurt nog even voordat we kunnen gaan kijken natuurlijk, maar we hebben alvast een aantal weetjes voor je op een rijtje gezet:

#1 Waar gaat de serie over?

Het verhaal gaat verder waar de tweede film ophield. Soof en Kasper zijn gescheiden. Als Kapsers eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op de zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt als snel dat deze situatie van living divorced together toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Lees ook: Op de set van…Soof: Een Nieuw Begin.

#2 Wie komen terug?

Lies Visschedijk (Soof), Fedja van Huêt (Kasper), Dan Karaty (Jim), Brent en Niek Schoemaker (de tweeling), Anneke Blok (Hansje) en Dick van den Toorn (Gerrit) keren terug in hun rollen voor de serie. Roos Dickmann (o.a. Als de dijken breken) vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha.

#3 Wie zijn nieuw?

Elise Schaap (o.a. Familie Kruys) speelt de rol van Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis. Barbara Sloesen (o.a. GTST) speelt de rol van Joy, de nieuwe keukenhulp. Ook Gustav Borreman (o.a. Penoza) is nieuw, hij is de overbuurman van Soof. Peter Vandemeulebroecke speelt in de serie de rol van Didier, een charmante vlogger en influencer.

#4 Wie maken de serie?

Soof: Een Nieuw Begin wordt net als de films geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is ontwikkeld naar een verhaal van Marjolein Beumer, die de films heeft geschreven. De scenario’s voor de serie zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

En natuurlijk zijn nog vele anderen hard aan het werk om de serie te maken. We gaan op Girls in Film verschillende mensen achter de schermen volgen.

Hou dus de website en onze Facebook in de gaten voor meer behind the scènes!

Lees verder