WIN! 2 vrijkaartjes + het boek <i>the Sense of an Ending </i>
the sense of an ending

WIN! 2 vrijkaartjes + het boek the Sense of an Ending

Vanaf 25 mei is de film The Sense of an Ending in de bioscopen te zien. Deze film is gebaseerd op het boek van Julian Barnes. Wij mogen 2x 2 vrijkaartjes voor de film plus een filmeditie van het boek weggeven. De vrijkaarten zijn bij alle bioscopen in Nederland inwisselbaar.

Waar gaat de film over?

Tony Webster is een man die zijn verleden niet van zich af kan schudden. Hij ontdekt een mysterieus aspect van dat verleden waardoor zijn hele leven op de kop wordt gezet. Webster krijgt namelijk een brief die een nieuw licht werpt op een oude relatie, waardoor hij daar opnieuw over moet nadenken. In de hoofdrollen zie je Jim Broadbent (Bridget Jones, Gangs of New York) en Charlotte Rampling (Melancholia, Broadchurch).

Auteur van The Crown

Deze film is gebaseerd op het boek van Julian Barnes. De aanpassingen om het boek tot een film te maken zijn gedaan door Nick Payne, die onder andere ook voor de Netflix serie The Crown geschreven heeft. De regisseur van de film is de Indiase Ritesh Batra. Hij regisseerde ook de film Dabba en werd hiervoor in 2015 genomineerd voor een BAFTA Film Award in de categorie Best Film Not in the English Language.

Benieuwd geworden naar de film? Bekijk hieronder de trailer:

Volg Girls in Film op Facebook om op de hoogte te blijven van acties.

Doe mee & win

Vul onderstaand formulier volledig in en klik op verzenden.

– Deelnemen kan tot uiterlijk 6 juni.

– Girls in Film neemt via email contact op met de winnaars. 

– Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

– Onder de antwoorden verloten we 2 x 2 vrijkaarten voor de film + filmeditie van het boek Alsof het voorbij is van Julian Barnes.

Afbeelding boven artikel: The Sense of an Ending (2017) Photo by Robert Viglasky – © 2017 – CBS Films

Lees verder