WIN <i>Het Leven is Vurrukkulluk</i> op DVD!
Het Leven is Vurrukkulluk winactie dvd

WIN Het Leven is Vurrukkulluk op DVD!

Het Leven is Verrukkulluk verschijnt op DVD en wij mogen er 5 weggeven! Een muzikaal sprookje, naar het gelijknamige boek en onder regie van Frans Weisz. Over liefde en over verlangen. Maar bovenal “een ode aan Amsterdam, Remco Campert en de poëzie.”

Boelie, Mees en Panda

Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Boelie (Géza Weisz) en Mees (Reinout Scholten van Aschat) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten.

Liefde in het Vondelpark

Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta (Anniek Pheifer) en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wat wij vonden van Het Leven is Vurrukkulluk? Dat lees je hier.

Doe mee & win!

Wil jij deze DVD wel aan je collectie toevoegen? Doe dan mee met de winactie door onderstaand formulier in te vullen.

– Deelnemen kan tot en met 22 mei.

– Girls in Film neemt contact op met de winnaars.

Lees verder