adrift winactie
adrift winactie

WIN kaarten voor Adrift, het boek én een survivalpakket. #winactie

De film Adrift, die is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal,  is nu te zien in de bioscoop. Wij mogen voor deze film twee pakketten met twee kaartjes, het boek en een survivalpakket weggeven.

Over de film

De jonge Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zijn jong en smoorverliefd. Ze delen allebei een grote passie voor zeilen. Wanneer ze de kans krijgen om een mooi jacht over de Stille Oceaan te varen, grijpen ze dat met beide handen aan. De klus lijkt een perfecte vakantie voor de twee. Totdat plotseling het noodlot toeslaat en ze terechtkomen in een genadeloze orkaan. De boot is verwoest, hun communicatiemiddelen en navigatie werken niet meer en Richard is ook nog eens zwaargewond. Ze moeten proberen om te overleven. Hun enige optie is om 3000 km lang de juiste koers aan te houden naar de Hawaï-eilanden.

adrift witactie

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Win een Adrift pakket

Wil jij deze kaarten, boek en het survivalpakket winnen? Doe dan mee met de winactie door onderstaand formulier in te vullen.

– Deelnemen kan tot en met 11 juli.

– Girls in Film neemt schriftelijk contact op met de winnaars.

–  Je inzending en gegevens worden na een maand door ons verwijderd (tav aan hebt gegeven nieuws van ons te willen ontvangen).

 

Lees verder