win kaarten voor Daphne
win kaarten voor Daphne

Win vrijkaarten voor het heerlijk herkenbare Daphne

Vorige week deelden wij de exclusieve trailerprimeur van de film Daphne. En vandaag mogen we 3×2 vrijkaarten weggeven voor deze heerlijk herkenbare film van Peter Mackie Burns met Emily Beecham in de hoofdrol.

Dertigersdilemma

Daphne: 31 jaar, te jong om zich te settelen, te oud om doelloos te leven. Naast een baantje in een hip restaurant en een instabiele relatie met haar moeder, bestaat Daphne’s leven vooral uit escalerende uitgaansleven met liters drank en verschillende minnaars.

Levensvragen als ‘wat wil ik?’ houdt ze nadrukkelijk op afstand. Emotionele toenadering nog meer, want in liefde gelooft ze niet. Liefde is volgens Daphne “a necessary delusion to bind us together to propagate our shitty species.”

Ze heeft nauwelijks het geduld om van een one night stand een two night stand maken, laat staan een relátie. Flamboyant maar stuurloos banjert Daphne door het leven, totdat een dramatische gebeurtenis haar de waarheid onder ogen laat zien…

Herkenbaar dertigersdilemma? In dit drama met een randje zwarte humor wordt Daphne (Emily Beecham) op de voet gevolgd terwijl ze weerbarstig en grofgebekt (“You’re SUCH a penis!”) door het leven gaat.

Speelfilmdebuut

Daphne is het speelfilmdebuut van Peter Mackie Burns, die eerder een Gouden Beer won voor zijn korte film Milk (2005) op de Berlinale. Na de premiere op het Internationale Film Festival van Rotterdam is

Daphne is vanaf 19 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Doe mee & WIN!

Lijkt jou deze film nou te gek? Doe mee aan deze winactie en maak kans om 2 vrijkaartjes! Laat ons in onderstaand formulier weten waarom je Daphne zou willen zien en wie je mee zou nemen.

– Deelnemen kan tot uiterlijk 18 oktober.

– Girls in Film neemt via email contact op met de winnaars

– Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden

foto boven artikel: Agatha A. Nitecka

Lees verder