Zet Song to Song met Ryan Gosling alvast in je agenda! #trailertip

I confess. Jarenlang heb ik heel hard geroepen dat ik niets had met Ryan Gosling. Een film als Drive vond ik fantastisch, The Nootebook ben ik na een kwartier mee gestopt. Niets voor mij, veel te zoet. En Ryan zelf raakte niet echt een snaar bij me. Een zachtaardige gast met een babyface en niet iemand waarvoor ik ongeacht de film een kaartje voor de bios zou kopen. Ook al vielen (en vallen) nagenoeg alle vrouwen in katzwijm bij het horen van zijn naam. Maar ik moet zeggen dat ik daarvan aan het terugkomen ben nadat ik La La Land zag en vandaag de trailer voor zijn nieuwe film Song to Song. Ryan is getting to me…

Sterrencast

Een film met daarin twee acteurs die jaar genomineerd zijn voor een Oscar voor beste acteur (Ryan Gosling en Natalie Portman) moet wel haast het kijken waard zijn. En de andere hoofdrolspelers Rooney Mara en Michael Fassbender zijn ook niet de minsten. De regisseur van de film Terence Malick kennen we oa van de film Tree of Life. Song to Song is een modern liefdesverhaal dat zich afspeelt in de Texaanse muziekscene in Texas. De film gaat over de verweven relaties tussen de vier hoofdrolspelers. Gosling speelt de worstelende songwriter BV en Fassbender platenbons Coo die succes najagen in een rock ‘ roll landschap van verleiding en bedrog. “I thought we could just roll and rumble, live from song to song, kiss to kiss,’ vat Mara’s karakter Faye het samen.

MV5BOGJlNDliZTMtYjA4MC00ZDcwLTlkZDEtY2YyMDNjZmEwNzhjL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjI2NTUxNzM@._V1_

Gaat hij zingen?

Dat er volop muziek in de film zit, is wel duidelijk na het zien van de trailer. Ook zie je Ryan Gosling  zingen. Of dat zo prominent zal zijn als in La La Land waarmee zijn songkunsten zelfs zijn genomineerd voor een Oscar voor beste originele nummer is niet duidelijk. Nou vond ik persoonlijk de zangkunsten van Ryan niet zijn beste kwaliteit. Ik zou het geen probleem vinden als Ryan in Song to Song een iets minder zingend te horen zal zijn. We gaan het zien.

song-to-song-2
de filmposter

Song to Song opent op 10 maart op festival South by Southwest en is vanaf 4 mei te zien in de Nederlandse bioscoop.

Lees verder